Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΔΙΧΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ;

Αυτοψία μετά την καταστροφή του δρόμου...κανει ο δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης στα όρια της περίφραξης που φτιάχνει στα Λιβάδια το ikos. Φαίνεται καθαρά  στην φώτο οτι "τρώνε" μέρος της ασφάλτου, καθώς φαίνεται η υπόβαση απο κάτω, και οτι έχουν μπει εντός του δρόμου γύρω στα 40 εκ., όπως λέει ο κ Σταθάκης που βρέθηκε και αυτός εκεί.
Έχουμε δώσει τα κλειδιά αλλού μάλλον γιατί δεν εξηγείται τέτοια κατάσταση, μάλιστα όπως φαίνεται έχουν εξαφανιστεί και όλοι αυτοί που ψήφισαν με κλειστά μάτια υπέρ της επένδυσης μιας και ο σκοπός επιτεύχθηκε.
Με τις υγείες μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: