Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ

Ψήφισμα για τον θάνατο του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλεργιανών Μαρεδιανών Βαρδιανών και Δάφνης «Η Βάρδια» Σημαντηράκη Νικόλαου
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Η ΒΑΡΔΙΑ
Με την αναγγελία του θανάτου του εκλιπόντος συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 02 Απριλίου 2024 και ώρα 14.30 μ.μ. και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
 Την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Το Συμβούλιο του Συλλόγου Η Βάρδια για τον θάνατο του Προέδρου του Συλλόγου Σημαντηράκη Νικόλαο, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και εκτιμώντας την προσφορά του στον τόπο μας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού, να προβεί στις κατωτέρω ενέργειες.
Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να παραστούν τα μέλη του Συμβουλίου ,στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καλλεργιανά Κισάμου την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους του Συμβουλίου.
Να διαθέσει χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κισάμου  και να παραθέσει ένα γεύμα στους τρόφιμους του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου  
Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του ΕΠΟΦΕΚ και στον   έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: