Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΣΥΝΕΛΘΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Συνελήφθη χθες (18.04.2024) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή νερού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού.
Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελιών σχετικά με νεροκλοπή από το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στις εν λόγω περιοχές.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν επτά (7) παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες και ταυτοποιήθηκαν ως ιδιοκτήτες δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπή ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού.
Ενημερώθηκε ο Δήμος Κισσάμου για την απομόνωση και διακοπή των παραπάνω παράνομων παροχών νερού.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: