Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ THN ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ RENIERIS OLIVE OIL

Αντικειμενικός των σεμιναρίων Πυρασφάλειας είναι να κατανοήσει ο καθένας και η καθεμία τους πρωταρχικούς κινδύνους από τους οποίους μπορεί να απειληθεί από τη φωτιά στο χώρο εργασίας του.
Επίσης, να αντιληφθεί τους τρόπους αντιμετώπισης των απειλών από φωτιά έτσι ώστε να εργάζεται σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές και να μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ασφάλεια ανθρώπων, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων. 
Αυτός ήταν και ο σκοπός του σεμιναρίου της εταιρείας El Renieris & Co που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της, με την βοήθεια της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στην σελίδα της η εταιρεία έγραψε:
Αγκαλιάζοντας την Ασφάλεια!  
Σήμερα η ομάδα μας εμβαθύνει στην πυρασφάλεια με την καθοδήγηση των τοπικών πυροσβεστών μας. Από το να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε έναν πυροσβεστήρα, μέχρι την κατανόηση των πρωτοκόλλων εκκένωσης.... τα καταφέραμε όλα!
Δεν είναι μόνο να φτιάξεις το καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο. Αφορά επίσης να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μας είναι ασφαλής και προετοιμασμένη.
Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε την πυροσβεστική υπηρεσία  Κισάμου, για την πρωτοβουλία της αυτή.

Η οικογένεια Ρενιέρη εξάγει σήμερα περισσότερους από 8.000 τόνους εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου τυποποιημένου σε πάνω από 40 χώρες. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.000 τμ, έχει έξι γραμμές τυποποίησης, δυο γραμμές εμφιάλωση δυναμικότητας 15.000 γυάλινων φιαλών ανά ώρα και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό. Προμηθεύει αποκλειστικά στο εξωτερικό μέσα από τα brands Minos και Renieris ενώ οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεπεράσουν τα 21 εκατ. ευρώ τη φετινή χρονιά.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: