Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΜΙΑ ΙΔΕΑ.... (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΣΚ)

Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο του ΝΕΣΚ και δια στόματος Νίκου Βερυκάκη ξεκινάνε σύντομα οι δράσεις που θα αλλάξουν προ το καλύτερο την πόλη μιας και η δημοτική μας αρχή ειναι απασχολημένη με άλλα σοβαρότερα θέματα.  
Η εθελοντική ομάδα θα ξεκινήσει με τις ίδιες αρχές που ξεκίνησε δηλαδή:
1. Δεν θα υπάρχει "αρχηγός" αλλά συντονιστής.
2. Οι εθελοντές θα αποφασίζουν πια δράση, πως και πότε θα ξεκινήσουν και το ΔΣ του ΝΕΣΚ θα εγκρίνει και θα χρηματοδοτεί τη δράση.
3. Επικεφαλής κάθε δράσης θα είναι αυτός που είχε την ιδέα για τη συγκεκριμένη δράση.
Με αυτές τις βασικές αρχές είναι κατανοητό ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους με θετική ενέργεια που θέλουν να προσφέρουν στην Κίσαμο. Ο ΝΕΣΚ απλά θα είναι ο φορέας συντονισμού.
Θα ανακοινωθεί ημερομηνία και ώρα συνάντησης προσπάθειας δημιουργίας εθελοντικής ομάδας. Εύχομαι να υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός προσέλευσης και να ξεκινήσουμε.
Μια ιδέα ήρθε στο blog απο φίλο (κρατάω την ανωνυμία του) και την μεταφέρω αμέσως...μιας και αυτή η δράση ειναι απο τις πρώτες που σκέφτηκε ο ΝΕΣΚ

Γράφει ο φίλος λοιπόν:
- Θέτουμε την Κίσσαμο ως ένα "low profile" προορισμό ή επηρεαστήκαμε από τις "χαμηλές πτήσεις" του Αρκά;
Βλέπε το περίφημο Hollywood (1), την τουριστική Brasov της Τρανσυλβανίας (2) κι εμάς (3)...
Μήπως η θέση του σήματος είναι λίγο πιο ψηλά (4) ώστε να φαίνεται από μακριά κι όχι πάνω στις στροφές;
Ευχαριστώ Μ.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: