Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

 ΤΑΚΤΙΚΗ - δια ζώσης- συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Κισάμου σήμερα στις 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, και ώρα 19:15 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
      1. Υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2024 & τροποποίηση στοχοθεσίας κατόπιν της υπ.αρ. 59/2024 απόφασης Δ.Ε. (Εισήγηση: Δήμαρχος & Κουμάκης Νεκτάριος).
      2. Επιχορήγηση Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων με ποσό 3.000,00 Ευρώγια την αθλητική διοργάνωση <8ος Μαραθώνιος Κρήτης 2024> (Εισήγηση Κελαιδής Ιωάννης, Αντιδήμαρχος).
      3. Εκλογή υδρονομέων έτους 2024 (Εισήγηση: Καρτσωνάκης Γεώργιος Αντιδήμαρχος).
      4. Σύσταση επιτροπής για καθορισμό μισθώματος εκμίσθωσης δημοτικο ακινήτου στην Δ.Κ.Βάθης (Εισήγηση: Δήμαρχος).
      5. Σύσταση επιτροπής για καθορισμό μισθώματος εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Δ.Κ.Τοπολίων (Εισήγηση: Δήμαρχος).
      6. Έναρξη δράσης <Κοινωνικό Κομμωτήριο> (Εισήγηση: Κουφάκη Μαρία, Υπάλληλος γραφείου Κοινωνικής Προστασίας).
      7. Χαρακτηρισμός επιχειρήσεων Δήμου Κισσάμου ως εποχιακές (Εισήγηση:  Υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας).
      8. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Στάσιμου Εμπορίου στο Δήμο Κισσάμου> (Εισήγηση:   Κουφάκη Μαρία, Υπάλληλος Γραφείου Κοινωνικής  προστασίας).
      9. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση των Α/θμιων και Β/θμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης θεάτρων και κινηματογράφων 2024-2025 (Εισήγηση: Κουφάκη Μαρία, Υπάλληλος γραφείου αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων).
      10. Ορισμός εκπροσώπων Δήμου στα Σχολικά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).
      11 .Αναγνώριση οφειλής του Δήμου προς το συνεργείο Ζερβουδάκη Εμμανουήλ, για επισκευή και συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων του  Δήμου (Εισήγηση: Δήμαρχος).

      12. Διαχείριση και λειτουργία παιδικής χαράς εκτός ορίων Οικισμού Χρυσοσκαλίτισσας Δ.Κ.Βάθης - Απόφαση 7/2024 Μονομετοχικής Α.Ε. (Εισήγηση: Μαυροδημητράκης Σπύρος, Πρόεδρος Μονομετοχικής Α.Ε).
      13. Γνωμοδότηση για την αναθεωρημένη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Κισσάμου (Εισήγηση: Καπετανάκη Πόπη, Γενική Γραμματέας Δήμου).
      14. Θέμα ύδρευσης, αποχέτευσης και παραχώρησης τμήματος για δημιουργία πεζοδρομίου και διαπλάτυνσης υφιστάμενης οδού ξενοδοχείου ΙΚΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ.
      15. Ενημέρωση για την Β φάση έργων αποκατάστασης θεομηνίας 2013.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα υπ.αρ. 14 και 15 θέματα εισάγονται μετά από γραπτό
   αίτημα του συνόλου των μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού
   Συμβουλίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: