Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει ιδιαίτερα στην πόλη με τους κατοίκους να μην λογαριάζουν τίποτα εκτός του πως θα ξεφορτωθούν τα σκουπίδια τους εις βάρος της γειτονιάς και των κατοίκων της.

Καθημερινά πολλά παραπονα με φωτογραφιες προς την σελίδα, απο τα αίσχη που συμβαίνουν σε όλους σχεδόν τους δρόμους της πόλης, με την δημοτική μας αρχή να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση όπως φαίνεται.
Η χαλαρότητα που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή αυτήν την κατάσταση έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα και δεν ειναι κρυφό οτι η προσπαθεια απο ένα μόνο άνθρωπο να καθαρίσει την πόλη (Αρτέμης Πυροβολάκης) μοιάζει μάταιη. 
Βέβαια απορία μου αλλά και απορία των κατοίκων εκεί γύρω ειναι καλά κανένας απο την δημοτική αρχή δεν τα βλέπει;
Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: