Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι κατά την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων (15 Νοε. έως 24 Δεκ), περίοδος πνευματικής προετοιμασίας δια την κορυφαία εορτής της γέννας του Θεανθρώπου, ως και του αγίου Δωδεκαημέρου, στις Ενορίες της πόλεως της Κισάμου και την Ιερά Μονή Παρθενώνος, θα τελείται καθημερινά, εναλλάξ, Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας, από ώρα 7.00π.μ. έως 9.00π.μ., ως ακολούθως: Δευτέρα: Ιερός Μητροπολιτικός Ναός (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), 
Τρίτη: Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος, 
Τετάρτη: Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου- Πύργου, 
Πέμπτη: Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου- Καμάρας, 
Παρασκευή & Σάββατο: Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, 
Κυριακή: σε όλες τις Ενορίες.
Η Θεία Λειτουργία τρέφει το σώμα της Εκκλησίας, ως και όλους εμάς που αποτελούμε μέλη του αυτού σώματος δια τούτο και η συνειδητή συμμετοχή μας εις το ιερό μυστήριο και την χάρι μας τρέφει πνευματικά και μας ωφελεί καρδιακά.  
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: