Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η οργανωτική ομάδα του Ρέτζακας Trail Run διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
Θα γίνει παρουσίαση της διοργάνωσης trail running και των πλάνων της οργανωτικής ομάδας για το 1ο διήμερο του Φεβρουαρίου που δίνει ζωή στην ενδοχώρα του Ιναχωρίου.
Η συνάντηση είναι ένα κάλεσμα σε όλους, φορείς, συλλόγους, επαγγελματίες, χορηγούς, ΜΜΕ, εθελοντές, αθλούμενους και μη, κατοίκους της περιοχής αλλά και όλους και όλες εσάς.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ανεβάσουμε το Ρέτζακας Trail Run ακόμα πιό ψηλά.
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00μ.μ. στον Δήμο Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: