Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αδεσποτίας με συνέπεια την πρόκληση φθορών σε καλλιέργειες, χθες (10/11) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά εντόπισαν σε περιοχή  του Δήμου Πλατανιά  44 παραγωγικά ζώα (προβατοειδή) ανεπιτήρητα τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση και είχαν προκαλέσει φθορές σε ελαιόδεντρα.
Τα 44 παραγωγικά ζώα περισυλλέγησαν με τη συνδρομή υπαλλήλων και όχημα του Δήμου  Πλατανιά και κατασχεθήκαν. Άγνωστος παραμένει ο ιδιοκτήτης τους.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και όπου παρέχεται η προβλεπόμενη συνδρομή από τους οικείους Δήμους, θα πραγματοποιείται κατάσχεση των ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: