Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΩΓΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ "ΑΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ""

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» ενημερώνει τα μέλη του ότι θα διεξαχθούν   εκλογές για την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  νέας Εξελικτικής Επιτροπής.
 Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον δημοτικό κήπο στις 20 Νοεμβρίου 2023 στις 7.30 .
Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα επαναληφθούν στις 27 Νοεμβρίου και  σε περίπτωση μη απαρτίας στις 4 Δεκεμβρίου 2023. 
Για περισσοτερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6978007735 και 6944141060 
Για τον Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο 
Σύλλογο Αρωγής & Αλληλεγγύης 
Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων
«Ο Άγιος Χριστόφορος»
Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου 
ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: