Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Η ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑ

O Νέος Κισσαμικός θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την φιλοξενία και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα . Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην διαιτητική τριάδα του Κυριακάτικου αγώνα .
Οι παίχτες , οι προπονητές , σύσσωμη η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας , αφιερώνουμε αυτήν την καθαρή νίκη , στον εκλιπόντα φίλο μας, Νίκο Δαράκη. Γενικά δεν σταματάμε εδώ . . θα ακολουθήσουν πολλές δράσεις και αφιερώσεις έτσι ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη του αδερφού μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: