Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Διακριτικά και όσο μπορούμε κρατάμε την ανωνυμία όλων όσων στέλνουν τέτοιες φωτο.... κάποιοι φοβούνται μαλλον αδικαιολόγητα.

Το κειμενάκι λέει:
Η Βαρδαντώνη ειναι στο πρόγραμμα ανάπλασης ή θα την περάσουμε με την σακούλα;
Β.Μ

Όπως φαίνεται μάλλον η εξωτερική λάμπα έσπασε και για να έχουν φως στο δρόμο με το φόβο βραχυκυκλώματος, όταν βρέχει την τύλιξαν με μια σακούλα. 
Χρόνια μπροστά η υπηρεσια ηλεκτροφωτισμού στην Κισαμο... σε ένα δρόμο 200 μέτρων απ' όλων των ειδών ο φωτισμός... Δημοτικός της ΔΕΗ και φυσικά της σακούλας.
-Ολά θα φτιάξουν...όμως.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: