Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία και μακάρι να γινόταν τακτικότερα -κάθε χρόνο τουλάχιστον μια φορά- πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που έκανε ο συλλογος γονέων & κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου για την " Οδική ασφαλεια- Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων" στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου.
Ο επίσημος καλεσμένος κ. Λιονάκης Γιάννης Κισαμίτης και πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, αλλά και απο το Α.Τ Κισάμου ο Νίκος Ζαφειρούδης επεσήμαναν τα προβλήματα των ελληνικών δρόμων αλλά και την ανάγκη να αποκτήσουν οι νέοι σωστή οδική παιδεία. .... "Ζώνη σε όλες τις θέσεις του αυτοκινήτου, κράνος σε όλους τους αναβάτες της μηχανής".
Ας ελπίσουμε οτι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.....

Σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο Γιάννης Λιονάκης εγραψε:
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Με κάλεσαν να μιλήσω στα παιδιά της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στην Κίσαμο! Πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι με το αντικείμενο. Εξαιρετικά παιδιά, με όχι τις καλύτερες παραστάσεις όλα. Εκεί θέλει δουλειά. Ευχαριστώ τα παιδιά, τους καθηγητές, την Αστυνομία, τους άλλους εισηγητές, το δήμαρχο που παρευρέθηκε, τους ΠΡΟΤΕΚΤΑ για το δανεισμό των γυαλιών προσημείωσης μέθης, το σύλλογο  γονέων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και ανιψιό μου το Μιχάλη Μπαργωτάκη, για την οργάνωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: