Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

Από την ανάρτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Βιριράκη κλέβω μια φωτο και το κειμενάκι.... 
- Στο Κολυμπάρι το έργο ολοκληρώθηκε σχεδόν, έγιναν οι φυτεύσεις, το κιόσκι και τα παγκάκια.
 
Σε πόσα χρόνια έχουν έτοιμο λιμάνι στο Κολυμβαρι; 
10 χρόνια μόλις.... κύριοι το 2003 ξεκίνησε η ιδέα και το 2023 ειναι έτοιμο και με κυματοθραύστες και με τεράστια νέα παραλία και μέσα στην πόλη.
Ο εκεί δήμαρχος κ. Μαλανδράκης βγάζει φωτιές και ο προγραμματισμός του ειναι σωστός και άξιος λόγου, καθώς και με το έργο του φαίνεται πόσο νοιάζεται για τον τόπο του. Καλό ειναι για μας, μιας και πηγαινοέρχεται ο Ρογκάν στην Κισαμο, να (ξανα) εξετάσουν ένα νέο ολοκληρωμένο σχέδιο αν θέλουμε σύγχρονο και λειτουργικό λιμάνι. Τέλος η μαρίνα πρέπει να γινει στο Τελωνείο αυτό ειναι το σωστό για την πόλη. 
Υ.Σ Για όσους δεν ξέρουν και ειναι πολλοί αυτοί δυστυχώς το λιμάνι της Κισάμου ειναι δυτικά της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: