Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚ

Γράφουν όλα τα ΜΜΕ των Χανίων για την τελευταία γενική συνέλευση της αλλοτε μεγαλύτερης Ανώνυμης Εταιρείας και πρώτη παγκοσμίως.
-Κλίμα συγκίνησης αλλά και ευθύνης επικράτησε στην διάρκεια της διπλής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης.
Επρόκειτο για την τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ η οποία εισέρχεται πλέον σε νέα ρότα μετά την συγχώνευση δια απορροφήσεως από την Attica Group, θέμα το οποίο εκλήθηκαν να εγκρίνουν οι μέτοχοι της ΑΝΕΚ.
Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας της συνέλευσης ήταν η – για πρώτη φορά – παρουσία στα Χανιά και στο κτίριο της ΑΝΕΚ, του Προέδρου του Δ.Σ. της Attica Group Κυριάκου Μάγειρα και του Διευθύνοντα Συμβούλου Παναγιώτη Δικαίου, σύσσωμης της διοίκησης της ΑΝΕΚ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιάννη Βαρδινογιάννη και στελεχών των δυο εταιρειών.


Για μας βέβαια πέρα βρέχει αφού και η χρηματιστηριακή αξία ων μετοχών* έχει σχεδόν μηδενιστή και όσοι έχουν μετοχής ακόμα απλά τις έχουν κορνιζώσει.

 *Οι μέτοχοι της ΑΝΕΚ θα λάβουν 0,1217 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της ATTICA, ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής τριάντα λεπτών του ευρώ (€0,30), για κάθε μία  παλαιά, κοινή ή προνομιούχα, ονομαστική μετοχή της AΝΕΚ, ονομαστικής αξίας εκάστης τριάντα λεπτών του ευρώ (€0,30).

Φυσικά ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με τον ιδρυτή της δεν θα πειράξει καθόλου και κανένα, απλά για να μένουν τέτοιες φωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: