Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ

- Η οικογένεια μας, πάντοτε αποτελεί το επίκεντρο της ζωής μας, των ονείρων μας και εν τέλει της δύναμης μας. Το ίδιο ισχύει και για τον τόπο μας. Εδώ που ζούμε, εδώ εναποθέτουμε και τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο!!! 
Κατά την άποψη μου πάντα υπάρχει το καλύτερο και αυτό πρέπει να "κυνηγάμε", να το προσπαθούμε με καλή προαίρεση και να μην τα παρατάμε μέχρι να τα καταφέρουμε. 
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν λύσεις μέσα από τη συμμετοχή μας. Έτσι κι εγώ Θέλω να συμμετέχω και να ενώσω τη φωνή μου με αυτές των συμπολιτών μου!!! 
Άλλωστε, ο Πλάτανος, ο τόπος που ζω, αξίζει οι άνθρωποι του να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του, αλλά και ενός καλύτερου μέλλοντος! 
Γι' αυτό ...Κίσαμος απ' την Αρχή!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: