Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ και ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΑΚΕΙΟ

 Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή σήμερα Κυριακή να γράφουμε για τα της καθημερινότητας μας, αλλά αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο Θεοχαράκειο σίγουρα χρειάζεται μια κινητοποίηση ειδικά από την μεριά του Δήμου, μιας και η καταγγελία που έγινε επώνυμα από δημότη στην αστυνομία δεν έπιασε.. τόπο.
Όλα τα τζάμια σπασμένα, παγκάκια ξεκολλημένα, πόρτες διαλυμένες, έτοιμες να πέσουν και πολλά σκουπίδια σε κάθε μεριά του γηπέδου.
Βανδαλισμός....
Δεν ξέρω για ποιον λόγο κάποιος μπορεί να καταστρέφει κάτι δημόσιο που αποτελεί για άλλους πηγή χαλάρωσης και ευχαρίστησης, καθώς και μια διέξοδο στην καθημερινότητα τους με τόση μανία και μίσος.
Μετά το δημοτικό γήπεδο που είναι σε κακή κατάσταση να το επόμενο αθλητικό έργο που κάποιοι προσπαθούν να το καταστρέψουν...
Θεωρώ ότι όχι μόνο η νυν δημοτική αρχή αλλά και η νέα που σε λίγες μέρες παραλαμβάνει και αναλαμβάνει καλό είναι να μεριμνήσουν και δώσουν εντολή στην αστυνομία να βρει τους ενόχους..
Κρίμα για άλλη μια φορά βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας, μάλιστα καταστρέφοντας μοναδικά πράγματα που δεν έχουμε ούτε την ευχέρεια αλλά ούτε την ικανότητα να τα ξαναφτιάξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: