Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

 Για άλλη μια χρονιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία ο Ιστορικός Λαφονήσιος δρόμος που έγινε χθες Σάββατο 17 Αυγούστου στο μαγευτικό Λαφονήσι. Πολλές συμμετοχές και στους δυο δρόμους των, 5 και 12.5 χιλιομέτρων και παρ' όλο την ζέστη οι αθλητές τερμάτισαν όλοι. Πάνω οι τρεις νικητές στους άνδρες στο δρόμο των 12.5 χιλιομέτρων που είχε αφετηρία τα Λιβάδια 
 Οι τρεις πρώτες γυναίκες στην κατηγορία των 12.5 χιλιομέτρων
 Οι τρεις πρώτοι άνδρες στην κατηγορία των 5 χιλιομέτρων
 και οι 3 πρώτες στις γυναίκες στα 5 χιλιόμετρα που είχε αφετηρία την Χρυσοσκαλίτισσα.
Φυσικά να μην παραλείψουμε να πούμε εκτός από την βοήθεια των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής του Δήμου Κισάμου τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ αλλά και τους απλούς πολίτες - εθελοντές που βοήθησαν να γίνει με επιτυχία ο αγώνας, ένα μεγάλο μπράβο στον αγαπητό φίλο Μανώλη Πλοκαμάκη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβάλλει τα Εννιά Χωριά.
Συγχαρητήρια και του χρόνου!!
Φώτο Μάρτιν Βλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: