Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Κλείδωσε το δημαρχείο και έβγαλε μια αναμνηστική φώτο με το λογότυπο που καθιέρωσε η δημοτική του αρχή "Κίσαμος ένας τόπος τέσσερις εποχές". Σε λίγες ώρες ο Θοδωρής Σταθάκης, ο δήμαρχος έτσι κι αλλιώς, μιας και ο τίτλος θα τον ακολουθεί εφ' όρου ζωής, θα είναι στην αντιπολίτευση. Είμαι σίγουρος ότι και από εκεί θα προσφέρει μιας και η αγάπη του για τον τόπο μας είναι δεδομένη. Το "ταξίδι του" στην αυτοδιοίκηση συνεχίζεται.
Καλή συνεργασία να έχουν όλοι για το καλό του τόπου... αυτό κάποτε πρέπει να το καταλάβουμε, μιας και σ' αυτόν τον τόπο δεν περισσεύει κανείς.

1 σχόλιο:

Α.Π. είπε...

Σε ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου λόγια και την συνεργασία σου, που έδωσε την δυνατότητα να υπάρχει ενημέρωση πολύπλευρη για τα θέματα του Δήμου μας..Καλή συνέχεια και στο δικό σου ταξίδι..Σταθάκης Θεόδωρος Δήμαρχος Κισσάμου..