Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ... στο καλό!!!

Μια μέρα μετά που έγραψα οτι είναι πολύ κοντά στην αντικατάσταση των, ο πρόεδρος και τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου του Νομού Χανίων, διαβάζω στον Χανιώτικο τύπο τα παρακάτω σχετικά: 
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο κ. Δημήτρης Μπουντρογιάννης. 
Ανάλογη πρόθεση, στην ίδια επιστολή, εκφράζουν τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής Στέλλα Γαλάνη και Καλλιόπη Ντάνου.
«Παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ορισθούν οι αντικαταστάστες μας, που θα συνεχίσουν τη σημαντική προσπάθεια των εργαζομένων και της Διοίκησης του φορέα. Έως τότε παραμένουμε στις θέσεις μας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας», αναφέρουν στην κοινή τους επιστολή.
Παράλληλα, παρουσιάζουν την έκθεση πεπραγμένων της παρούσας Διοίκησης, που ακολουθεί…

Δεν θα αναφέρω τι έκαναν στα άλλα λιμάνια του Νομού απλά θα πω ότι έγιναν πολύ περισσότερα έργα στον λιμανάκι του Ταρσανά Χανίων, από ότι έγιναν στα 4 χρόνια της θητείας τους, στο Λιμάνι Κισάμου, όπως το αναφέρουν (Λιμένας Καβονησίου λέγεται).

Δείτε τα έργα που έκαναν, όπως τα έγραψαν οι ίδιοι στα πεπραγμένα τους... για μας
Δημοσιεύεται όπως ακριβώς εστάλη στον τύπο η επιστολή ..άτονες οι λέξεις
2016 
Διαδικασιες για Καθορισμο των οριων της χερσαιας ζωνης σε υφισταμενες λιμενικες υποδομες, στις περιοχες  Λιμενα Κισαμου – Λιμνη Κισαμου –Καμπος Κισαμου- Αμυγδαλοκεφαλι Κισαμου.
2017 
Διαδικασιες Συνταξης Τευχων Δημοπρατησης και Εγκρισης Αναθεσης της ΜΠΕ  Λιμενα Κισαμου.
2018 
α) Διαδικασιες Αναθεσης και Υλοποιησης Ελεγχου Ποιοτητας Υδατων στους Λιμενες Σουδας, Καστελιου, Σφακιων και Κολυμβαριου.
β) Αποκατασταση Ζημιων απο θεομηνια στη Λιμνη Κισαμου
γ) Τοποθετηση Μεταλλικων Σκιαδιων στους Λιμενες Σουδας –Κισαμου 
2019 
α) Διαδικασιες Εκδοσης ΑΕΠΟ για τις Υφισταμενες Λιμενικες Υποδομες στο  Λιμενα Κισαμου. 
β) ολοκληρωση εργων προηγουμενων ετων στον Λιμενα Κισαμου.
Ξέχασαν να βάλουν στα έργα οτι βοήθησαν να μην βουλιάξει στην θητεία τους το σαπιοκάραβο....χαχαχχα
Αυτά είναι τα έργα που έκαναν στο δεύτερο την τάξη λιμένα του Νομού... εγώ τους εύχομαι να πάνε στο καλό της Παναγίας και τους ευχαριστούμε για όλα που έκαναν....... ειδικά για τα σκιάδια αν και ξέχασαν να βάλουν τα παγκάκια.  
Αυτά για να καταλάβετε ποιοι σαμποτάρουν το λιμάνι Καβονησίου χρόνια τώρα και τους ανεχόμαστε....
Παρακαλώ τους ειδήμονες να μας πουν το ποσόν που ξοδεύτηκε στα 4 αυτά χρόνια για το λιμάνι Καβονησίου που έχει ημερήσια κίνηση 7.000 ατόμων...λίγο μικρότερη από το λιμάνι Σούδας. Πόσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: