Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ

Εντυπωσιακή παρουσία για το τμήμα Στίβου της Θύελλας την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ενεργοποίηση του σωματείου έκανε αισθητή την παρουσία του σε τοπικές, Παγκρήτιες και Πανελλήνιες διοργανώσεις.
Ο Κισαμίτικος σύλλογος έχοντας στα τμήματά  του 120 παιδιά και αθλητές  όλων των ηλικιών κατάφερε να αποσπάσει 33 μετάλλια, εκ των οποίων 10 Χρυσά, 11 Ασημένια και 12 Χάλκινα.
Μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα της Θύελλας για το 2019 ήταν η 5η θέση του Άγγελου Μοδιανάκη στη σφαιροβολία με βολή στα 13.13 μέτρα και η 6η στη δισκοβολία με επίδοση 42.60 ο οποίος αν και αγωνιζόταν λόγω αναγκαστικής μεταγραφής με την ομάδα του Φ.Γ.Σ Σπάρτης γυμναζόταν με την προπονητική ομάδα της Θύελλας και κατάφερε να είναι ο πρώτος Κισαμίτης που κατέκτησε μία τόσο υψηλή θέση στην κατάταξη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου σε ατομικό αγώνισμα. 
Αξιομνημόνευτη και η 8η θέση στα 150μ του Ορλίντ Τζόκα με χρόνο 18.08 ο οποίος είναι ο πρώτος αθλητής που αγωνίζεται επίσημα με τη φανέλα της Θύελλας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές που γυμνάστηκαν με την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν σε επίσημες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ όπως Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κ16  Χαλκίδα , Παγκρήτια Διασυλλογικά Πρωτάθληματα Στίβου (Ηράκλειο), Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου (Τρίπολη), Βενιζέλεια –Χανιά 2019,Αγώνες Δυτικής Κρήτης, "Μάχη της Κρήτης", Άπτερα, Ρεθύμνια, Τέτραθλα πανπαίδων-πανκορασίδων β,Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου ( Άγιος Νικόλαος), Geopark road Race (Σητεία) και στο Δρόμο της Κισάμου.
Προπονητές της ομάδας της Θύελλας είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Παπακωνσταντίνου Κώστας απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Κλασικό Αθλητισμό και ο Ελισαίος Δασκαλάκης απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Σωματικής Αγωγής της Σόφιας.
Το Δ.Σ και οι προπονητές της Θύελλας συγχαίρουν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα παραπάνω πρωταθλήματα και συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας μας και ευχαριστεί θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.
Ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή αγωνιστική σεζόν και σας περιμένουμε στις προπονήσεις που ξεκινάνε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου καθημερινά για όλα τα τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: