Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ...ΣΗΜΕΡΑ

Τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου στις 11 π.μ.. Τον καθιερωμένο αγιασμό και την ορκωμοσία θα τελέσει ο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιος. 
Βέβαια για πρώτη φορά δεν θα δώσουν όλοι όρκο θρησκευτικό ...
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητατα καθήκοντά μου»...... οι εκλεγμένοι μας και ένας από αυτούς θα δώσει πολιτικό που όμως προβλέπετε.
Φυσικά είμαι εναντίον της κάθε ορκωμοσίας που δεν έχει ποινή και θα προτιμούσα μια καλύτερη που να συμπεριλάβει και ορισμένα όπως ...αν δεν κάνω αυτά που σας υποσχέθηκα να μου κόψετε .... τα χεράκια.
Τέλος πάντων.. σιδεροκέφαλοι, καλή επιτυχία στο έργο σας, είναι υποχρέωση σας και απαίτηση μας. Είμαστε σε δύσκολή κατάσταση σαν δήμος και χρειάζονται όλοι αν θέλουμε να πάμε βήματα μπροστά. Αντιλαμβάνομαι ότι η νέα δημοτική αρχή θέλει να αποδείξει και πρέπει ..εμείς θα είμαστε δίπλα της για να βοηθούμε και να σιγοντάρουμε στα καλά, αλλά και να φωνάζουμε για τα κακά της.
Καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: