Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ

3-4 χιλιόμετρα μακρυά από το πάρκινγκ για τον Μπάλο είναι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο ακρωτήρι της Γραμβούσας.
Σύνηθες φαινόμενο του Αυγούστου ..πάντως αν και ο τουρισμός ήταν λιγότερος φέτος στα Χανιά οι τουριστικές περιοχές της Κισάμου δεν το κατάλαβαν ..ίσα-ίσα είχαν περισσότερους τουρίστες από ποτέ... και αυτοκίνητα.
Πάντως ο τελευταίος όση ώρα θέλει για να φτάσει στο πάρκινγκ, άλλη τόση θέλει να φτάσει και κάτω στον Μπάλο...χαράς το κουράγιο του!!! 
Φώτο Νικ. Καστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: