Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΗΡΩΟ....

Στις μικρές πόλεις, στα χωρία, στην Κίσαμο υπάρχει ένα μόνο Ηρώο, το οποίο αποτελεί το κενοτάφιο των πεσόντων ηρώων μας. Στον χώρο του μνημείου, ιερός για όλους, αποδίδεται σεβασμός και γίνονται κάθε χρόνο τελετές μνήμης και απότισης φόρου τιμής στους νεκρούς Ήρωες μας.
Εμείς το πήγαμε λίγο μακρύτερα, βάλαμε μια ψησταριά και το κάναμε πάρκινγκ για ποδήλατα..... Έχουμε τόσα άλλα νέα μνημεία να αποδώσουμε φόρους τιμής που ..δικαιολογημένα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: