Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κυθήρων στη Χώρα, η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων κ. Γιώργου Χαρχαλάκη, από τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Στράτο Χαρχαλάκη.
Ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας των Αντικυθήρων, έπρεπε να επιστρέψει στα Αντικύθηρα με το βραδινό δρομολόγιο του πλοίου και γι' αυτό το λόγο ορκίστηκε νωρίτερα στο Δημαρχείο.
Ο κ. Γιώργος Χαρχαλάκης, είναι ένας νέος δραστήριος άνθρωπος, που από επιλογή έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια και ζει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Αντικύθηρα.
Εμείς του ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ως Πρόεδρος πλέον, στο πανέμορφο ακριτικό νησί των Αντικυθήρων.
Φώτο ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: