Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

Στα περισσότερα χωριά οι κάδοι είναι εκτός των σπιτιών για πολλούς και διάφορους λόγους.... δεν τα μαζεύουν καθημερινά, δυο φορές την βδομάδα, τους ξεχνάνε, βαριούνται να περάσουν, οπότε οι κάδοι μακρυά από τα σπίτια,  για ασφάλεια. Έλα σου όμως που όσοι μένουν πλέον εκεί είναι κάποιας ηλικίας και δεν είναι εύκολο το πήγαινε έλα των σκουπιδιών!! Λύση ο καλός γείτονας που τα μαζεύει καθημερινά και τα μεταφέρει στον κεντρικό κάδο.... (ΦΩΤΟ)
Μάλιστα σε ένα e-mail που πήρα απο την Χρυσοσκαλίτισσα, ευχαριστούν τον κ. Γιάννη Χοχλάκη γιατί ανταποκρίθηκε με εξαίρετη ευαισθησία σε μια περιοχή που τα σκουπίδια είχαν να τα πάρουν 15 μέρες.... 
Θεματάκια πολλά με τα σκουπίδια που ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος (λέγε με Σπύρο), έχει ήδη καθίσει και σχεδιάζει τα πως και τα γιατί, για μια περιοχή, όπως είναι ο δήμος Κισάμου, που έχει πολλά και δύσκολα δρομολόγια. Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθούν λύσεις για όλα απλά πρέπει να καταλάβουμε και εμείς οτι στην αλλαγή της δημοτικής αρχής τα πράγματα θα είναι λίγο περίπλοκα... ώσπου να πάρουν μπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: