Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ....

Βόμβα μεγατόνων λίγες μέρες πριν αποχωρήσει ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθακης και αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, η αναφορά του για τα σκουπίδια που δεν μαζεύτηκαν την τελευταία βδομάδα απο πολλά χωριά του Δήμου μας.
Γράφει σε σχόλιο στο blog
Αυτή είναι η αντίληψη του μεγαλύτερου μέρους των εργαζομένων στην καθαριότητα, δυστυχώς οι προσπάθειες μας για μια ουσιαστική λειτουργία της υπηρεσίας έμειναν στην επιτυχή ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής. Όταν θα ψάχνουν υποστηριχτές για να μην χαθούν, υποτίθεται, θέσεις εργασίας (τις δικές τους), δεν θα βρουν συμπαραστάτες. Ζήτησα από την ΔΕΔΙΣΑ να έρθει για 10 μέρες και περιμένω, διότι οι δικοί μας και τα σκουπίδια αφήνουν και τα αυτοκίνητα κινδυνεύει να τα παραδώσουμε εν αχρηστία.. λες και τα οδηγούμε εμείς ως δημοτική αρχή.. 

Ευθύνες στην υπηρεσία καθαριότητας έριξε ο δήμαρχος που ρίχνει και δεύτερη τορπίλη στους συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου, υπονοώντας ότι θα χαθούν θέσεις εργασίας αν η καθαριότητα πάει σε εργολάβο, που μπορεί να είναι στα σχέδια της νέας δημοτικής αρχής. Κρίμα βέβαια αν ισχύουν αυτά που καταγγέλλει μιας και οι εργαζόμενοι δεν κάνουν κακό στον ΔΗΜΑΡΧΟ όταν δεν κάνουν την δουλειά τους, αλλά στους δημότες, στον τουρισμό, σε όλους εμάς. Κρίμα γιατί τέτοιες αντιπαλότητες δεν ωφελούν κανένα.
Ας ελπίσουμε ότι στις λίγες μέρες που υπολείπονται για να παραδώσει τα ηνία η νυν δημοτική αρχή οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα κάνουν την δουλειά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: