Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑΣ

 Mε απόλυτη επιτυχία και με πάρα πολύ κόσμο μετά από πολλά χρόνια ανάβιωσε το πανηγύρι στην Χρυσοσκαλίτισσα και αφορμή στάθηκε ο Λαφονήσιος δρόμος που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο το περασμένο Σάββατο στα νότια του Δήμου μας.
 Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε τον προαύλιο χώρο της Μονής και με την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, του ηγούμενου της μονής Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου Κουμαρτζάκη, αλλά και του Δήμου Κισάμου, πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ διασκεδάζοντας με το συγκρότημα του Αντώνη και Νίκο  Ξηλούρη.
Ας κρατήσουμε αυτήν την προσπάθεια που είναι απο τις λίγες που γίνονται σε μια περιοχή που δέχεται τόσο πολύ τουρισμό και ας την καθιερώσουμε κάθε χρόνο. Αξίζει !
Φώτο Μάρτιν Βλάτος

1 σχόλιο:

Μάγια είπε...

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και του χρόνου πάλι θα είμαστε εκεί μπράβο σε όλους που βοήθησαν μια υπέροχη βραδιά ..... Για εμάς και τα παιδιά μας