Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ !!!!!!!!

Συνεργασία με την Σπάθα έκανε η Θύελλα Καλαθενών στην προσπάθεια να βρει νεαρούς παίκτες που θα στελεχώσουν την Β' ομάδα που από φέτος είναι υποχρεωτικό να έχουν όσες αγωνίζονται στην Α' κατηγορία Χανίων.
Από το Κολυμβάρι μιας και όπως έμαθα βρήκε τις πόρτες κλειστές του Κισσαμικού, εδώ και παρά έξω. Η αλήθεια είναι ότι δεν προκαλεί έκπληξη η απόφαση της Θύελλας, που είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού επιβάλλεται να έχει β' ομάδα, το παράδοξο είναι ότι τι απέγιναν οι ποδοσφαιριστές των μικρών ομάδων του Κισαμικού που δεν χρειάζονται πλέον σε καμιά από τις ομάδα του; Ρωτήθηκαν ή είναι απόφαση μη παραχώρησης ακόμα κι αν δεν παίζουν; 
Ας ελπίσουμε ότι ο Νέος Κισσαμικός αλλά και οι ακαδημίες του Κισαμικού δεν έχουν περίσσεμα, όπως συνέβαινε τα άλλα χρόνια.
Φυσικά θα πρέπει να μας στεναχωρεί το γεγονός, πως είναι δυνατόν τώρα να μην έχουμε διαθέσιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αυτόματα μας κάνει να σκεφτούμε οτι κάτι λάθος έγινε τα τελευταία χρόνια στις υποδομές.
Οι ακαδημίες του Κισαμικού πάντα είχαν περίσσευμα και πολλούς μάλιστα, αυτό το ξέρουν όλοι... το πως φτάσαμε να κάνουμε εισαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών, αυτό ας μας ανησυχήσει λίγο και ας γίνει μάθημα στους διοικούντες που μάλλον δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.
Φυσικά Κισαμιτάκια και της Σπάθας τα παιδιά..αλλά με κανένα τρόπο δεν είναι Καστελιανάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: