Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

 Ανάμεσα σε αυτούς που περίμεναν να ανακοινωθούν και οι αντιδήμαρχοι ήμουν και εγώ... δεν άκουσα κουβέντα και όσους κι αν ρώτησα, όλοι με έστελναν στον"μεγάλο". Μάλλον υπάρχει δυσκολία μιας και υπάρχουν αρκετοί που μπορεί να προσφέρουν!! 
Εγώ πάλι την πρόβλεψη μου θα την κάνω...οι τρεις πάνω είναι σίγουροι.... Ιναχωρίου, Κισάμου, Μηθύμνης....
Από τους κάτω ένας παίζει περισσότερο απ τους άλλους... και επειδή πάνω είναι τρεις άντρες υπάρχει  φαβορί και γυναίκα ... φυσικά μεγάλη έκπληξη για πολλούς -όχι για μένα- η απουσία από τους αντιδημάρχους το όνομα του Νεκτάριου Κουμάκη...
Φυσικά μπορεί να μείνουν και μόνο 3 αντιδήμαρχοι...αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Δήμαρχος που θέλει τους καλύτερους μπροστά...τους καλύτερους.
Όσο για τις δυο κυρίες είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αναλάβουν δυο θέσεις στο Δήμο. Η Νίκη σαν πρόεδρος του Δ.Σ και η Άλκηστη πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης... 
Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε.... αλλά και θα μάθουμε και τον εκπρόσωπο τύπου!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: