Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ.... Η ΚΑΝΤΙΛΑΚ

Επανέρχομαι πάλι στο θέμα του Δημοτικού σταδίου, μιας και όπως βλέπετε όλα τα σωματεία μας βγάζουν ανακοινώσεις για έναρξη της αγωνιστικής περιόδου... κάτι τέτοιο έκανε και ο αντιπεριφερειάρχης λίγες μέρες πριν φύγει για να μην αφήσει εκκρεμότητες ..
Συνέστησε επιτροπή παραλαβής του έργου...στις 19-Αυγούστου -2019 !!!
Καμιά έκπληξη στην χώρα των Μαλάουι μιας και έχουμε μάθει να μας κοροϊδεύουν διαρκώς.
Έβαλε τρεις πολιτικούς μηχανικούς να ελέγξουν αν τo έργο είναι εντάξει, ώστε να πληρωθεί ο εργολάβος...και να μας  το παραδώσει.
Εμείς τους στέλνουμε κάμποσες φωτογραφίες για να μην έλθουν άδικα...
Βέβαια απορία προκαλεί το 19 Αυγούστου της αντιπεριφέρειας την στιγμή που ο εργολάβος έχει φύγει από το στάδιο τον Νοέμβριο του 2018...
Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε 5 Δεκεμβρίου 2018
Που ήταν άραγε η περιφέρεια από τις 10 Δεκεμβρίου 2018 ως και τις 19 Αυγούστου του 2019;
Τόσο καιρό έκανε να πάρει ..χαμπάρι; Και εντάξει το Sadentrepese είναι ένα μικρό τοπικό blog, τα μεγάλα ΜΜΕ των Χανίων που το έκαναν βούκινο εδώ και 9 μήνες, ούτε αυτά τα πρόσεξε;
Πάντως χθες....ειδοποίησαν μετά και τα χθεσινά και τα προχθεσινά δημοσιεύματα, ότι θα μπουν να το αποκαταστήσουν την άλλη βδομάδα... και το στάδιο θα κλείσει ώσπου να το αποκαταστήσουν και το παραδώσουν.... Άλλη μια κοροϊδία για την Κίσαμο.. την ώρα που 200 παιδιά κάνουν εγγραφές σε ακαδημίες και σωματεία στίβου, κλείνουν ξανά το στάδιο και τους λένε άντε βρέστε χώρο να προπονηθείτε... μιας και η περιφέρεια ήταν κουρασμένη 8 μήνες τώρα και δεν μπορούσε να να στείλει τον υπέροχο αυτόν εργολάβο να το αποκαταστήσει.
9 μήνες για να πάρει μπρος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: