Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Αρκετές φορές  το blog έχει κάνει προβλέψεις για θέματα δημοτικά και πάντα είναι κοντά... Μιας και πλησιάζουν οι μέρες που θα ανακοινωθούν και επίσημα οι επόμενοι υπεύθυνοι συνεχιστές της προσπάθειας που θα καλυτερεύσει την ζωή μας κάνω μια πρόβλεψη τι βλέπω εγώ....
4 αντιδήμαρχοι... ένας πρόεδρος μιας επιχείρησης, ένας πρόεδρος μιας εταιρίας και φυσικά οη πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου.
Κατ' αρχάς βλέπω ανδροκρατία στους αντιδημάρχους και μάλιστα με νέο αίμα στα νότια με τον Θεόφιλο Χριστουλάκη να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο, οι υπόλοιποι...  ανάμεσα σε 4 ονόματα οι 3 θα είναι σίγουροι. Μαυροδημητράκης - Χαχλάκης- Κελαιδής- Κουμάκης..αν οι Μαυροδημητράκης- Κουμάκης είναι οι αναντικατάστατοι, τότε ένας εκ των άλλων δυο θα αναλάβει αντιδημαρχιλίκη....παιδείας. 
Πρόεδρος της Κοινωφελούς βλέπω γυναίκα, την Άλκηστη και φυσικά πρόεδρο για το Δ.Σ του Δήμου την Νίκη Κατερινάκη-Παπακωνσταντίνου.
Την Μονομετοχική δεν το κουβεντιάζω για μια χρονιά τουλάχιστον θα είναι στα χέρια του Δημάρχου....
Ίσως βέβαια να κάνω λάθος αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες λύσεις...ειδικά όταν ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θέλει νέο αίμα στα κέντρα αποφάσεων.
Για να δούμε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: