Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με την συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης θα κλείσουν οι Γιορτές της Ρόκκας, που γίνονται κάθε χρόνο στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης, δίπλα από το ομώνυμο φαράγγι.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει συναυλία με τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι: “το Χαμόγελο της Τζοκόντα” και αποσπάσματα από τη μουσική για τους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη, σε επεξεργασία για ορχήστρα του Χάρη Βενέρη, υπό τη Διεύθυνση του Διεθνούς Φήμης Μαέστρου Μίλτου Λογιάδη, την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ  με είσοδο ελεύθερη  για το κοινό.
Κουβερτούλα και μαξιλάρια για να απολαύσετε φεγγάρι και μουσική!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: