Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Την καλύτερη θέση σε κατάταξη που έχει λάβει ποτέ Κισαμίτης αθλητής σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου κατέκτησε ο Άγγελος Μοδιανάκης.
Ο αθλητής που γυμνάζεται με την ομάδα Στίβου της Θύελλας και ανήκει στον Φ.Γ.Σ Σπάρτης λόγω αναγκαστικής μεταγραφής, εντυπωσίασε στο Νότιο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Πανπαίδων – Πανκορασίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου καθώς με βολή 13.13 μέτρα στη σφαιροβολία κατέκτησε την πέμπτη θέση στο αγώνισμα.
Ο Μοδιανάκης διακρίθηκε και στο αγώνισμα της δισκοβολίας όπου με βολή στα 42.60 μέτρα κατετάγη στην έκτη θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.
Για την ομάδα της Θύελλας οι επιτυχίες συνεχίστηκαν με τον Ορλίντ Τζόκα ο οποίος κατετάγη στην όγδοη θέση στον τελικό των 150μ με χρόνο 18.08 ανάμεσα σε 52 αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: