Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

6η Η ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ ΚΑΙ 8η Η ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

 Εξαιρετική παρουσία είχε το τμήμα στίβου του A.O.KIΣΑΜΟΥ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων (Κ16), που διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 13-14 Ιουλίου, όπου συμμετείχε με δύο αθλητές.
Την 6η θέση Πανελλαδικά κατέκτησε η Κατσικανδαράκη Στέλλα στην σφαίρα με βολή 10,53m, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την 8η θέση κατέκτησε η Παπαδογιωργάκη Κατερίνα στο ίδιο άθλημα με βολή 10,51m.
H συμμετοχή αυτή του Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ κατέταξε το σωματείο στην 48η θέση πανελλαδικά στα κορίτσια.
Ο προπονητής στίβου του σωματείου Λάμπρος Φραντζεσκάκης που συνόδευσε τους αθλητές στο πανελλήνιο έκανε την εξής δήλωση.
«Νιώθω ικανοποιημένος που καταφέραμε αυτή την χρονιά να έχουμε δύο αξιόλογες συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του σωματείου μας για την προσπάθεια τους, την επιμονή τους και την θέληση που έδειξαν στο να γίνονται όλο και καλύτεροι. Από την μεριά μας οι προπονητές, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος προπονητής Γιώργος Μαρκετάκης δουλέψαμε με αγάπη προς τα παιδιά μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο.
Πολλά συγχαρητήρια όμως να πούμε και στους γονείς των παιδιών που είναι στο πλάι τους, τους ενθαρρύνουν και τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: