Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυο γνώριμοι αυτοδιοικητικοί που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις από μακρυά. Χρόνια στα Δημοτικά συμβούλια φέτος θα λείψουν... απόφαση τους είναι βέβαια και πολύ σεβαστή.
Πάντως ο Μιχάλης απλά ξεκουράζεται, και όπως λένε οι πληροφορίες αν δεν κάνει το παραπάνω βηματάκι θα είναι ξανά στα αυτοδιοκητικά μας την επόμενη τετραετία. Εξάλλου δεν προλαβαίνει τώρα με τα τόσα που κάνει... 
Ο Κώστας ήταν δύναμη γνώστης της αυτοδιοίκησης και ως και ένα σημείο η απώλεια του ορθού λόγου του στα συμβούλια θα λείψει πολύ... εξάλλου δεν ήταν λίγες οι φορές που οικειοποιήθηκαν τις σκέψεις και τις  ιδέες του, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να μας δίνει σωστές συμβουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: