Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Πορεία Ανοδική» επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδημότες μας, ότι είναι ανοιχτός στον δημόσιο διάλογο και θα αποδεχτεί την οποιαδήποτε πρόσκληση από τοπικές κοινότητες, συλλόγους και οργανωμένες ομάδες πολιτών, οι οποίες επιθυμούν να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη, τόσο για τα πεπραγμένα της παρούσας αυτοδιοικητικής, όσο και για το μελλοντικό όραμα για την αυτοδιοικητική περίοδο που έπεται της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου. Ο δημόσιος διάλογος είναι διαδικασία που για τον συνδυασμό «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ» αποτελεί την πεμπτουσία της δημοκρατικής έκφρασης.
Επιπλέον, θα ήταν γόνιμο και ωφέλιμο να προκληθούν κοινές εμφανίσεις όλων των υποψηφίων δημάρχων, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους δημότες να ενημερωθούν, να ακούσουν τις απόψεις και τις τοποθετήσεις τους, κατά αντιπαράθεση, για τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο. Για να μπορούν να Αποφασίσουν ποιος Μπορεί, ποιος Εγγυάται την αναπτυξιακή Πορεία και ποιος θα Διεκδικήσει να την επιτύχει.
Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
του συνδυασμού «Κίσαμος Πορεία Ανοδική»
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: