Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ..

Εμείς δεν έχουμε τμήμα οδοποιίας στο Δήμο μας για να βγάλει ανακοίνωση οτι κάποιοι δρόμοι στην πόλη θα ασφαλτοστρωθούν και οι οδηγοί αλλά και κάτοικοι αυτών πρέπει να είναι προσεκτικοί... οπότε άμα γίνεται κάτι τέτοιο στην γειτονιά μας, ελαφρώς μας φαίνεται παράξενο και πολύ προεκλογικό.
- Είπαμε όλοι οι δήμαρχοι σε όλο το πλάτος και το μήκος της επικράτειας σχεδιάζουν τα έργα ή κάνουν έργα τις τελευταίες μέρες (προεκλογικά)... εδώ ολάκερος πρωθυπουργός εγκαινίασε έργα που είναι τελειωμένα εδώ και μια 5ετία, εδώ ολάκερος υπουργός ανέβο- κατέβαινε να βοηθήσει τον Σταύρο, να ξαναβγεί μιας τα έργα στην Κρήτη ειδικά του ΒΟΑΚ είχαν βαλτώσει (έχουν βαλτώσει) η δική μας άσφαλτο μας πείραξε;
Εξάλλου για του στραβού το δίκιο, αν έριχνε την άσφαλτο πριν 4 χρόνια ποιος θα το θυμόταν ενώ τώρα ...φαίνεται....
- Είπαμε εμείς σαν λαός, σαν πόλη, έχει κοντή μνήμη....ας πάρουμε λοιπόν οτι μπορούμε ακόμα και την τελευταία στιγμή. Είναι προς όφελος του μεγαλύτερου μέρους των δημοτών ...και ενδεχομένως τέτοια έργα να μην παίζουν κανένα ρόλο στον προεκλογικό αγώνα κανενός... γιατί πάντα θα γίνονται!! Πάντα θα γίνονται.
Εκλογές συντομότερα κάθε 3 χρόνια....
Υ.Σ Βέβαια σε αυτό και καλά κάνουμε έχουμε και μεις οι δημότες βάλει το χεράκι μας... τέτοιες μέρες είναι που γίνονται στα δημαρχεία το αδιαχώρητο...και δεν ακούς εντελώς τίποτα άλλο!!
- Δήμαρχε με ξέχασες!!
- Δήμαρχε είμαι μαζί σου αλλά....!!!
- Δήμαρχε ότι υποσχέθηκες...
Και ο δήμαρχος τι να κάνει; Κάνει ότι μπορεί.... ειδικά άμα είναι ξανά υποψήφιος!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: