Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αγαπητοί συγχωριανοί/ες
 Είναι κοινή μας διαπίστωση ότι μένουμε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του πρώην Δήμου Ιναχωρίου, την τ.κ. Αμυγδαλοκεφαλίου.
Αυτό συμπεραίνετε και από τους πρωτοφανείς ρυθμούς τουριστικής ανάπτυξης που εμφανίζουν και τα τρία χωριά της πρώην κοινότητας (Κεραμωτή, Αμυγδαλοκεφάλι, Λιβάδια) ιδιαίτερα την τελευταία 10ετία, καθώς και από τους τόσους νέους που επιλέγουν την περιοχή μας για να δημιουργήσουν εδώ τις οικογένειες τους.
Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, σκοπός μου είναι η προσπάθεια να δημιουργηθούν υποδομές ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα, η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των κατοίκων, άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.
Η απόφαση μου αυτή για την ενασχόληση με τα κοινά τέτοιας κλίμακας, απορρέει από την αγάπη μου για τον τόπο μου,την οικογένεια μου, την ανάγκη μα περισσότερο την υποχρέωση, να δημιουργήσουμε συνθήκες για μια κοινότητα πρότυπο για τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τον επισκέπτη.
Με εκτίμηση 
Μαρτσάκης Γεώργιος του Ιωάννη
υποψήφιος πρόεδρος τοπικής κοινότητας κ. Αμυγδαλοκεφαλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: