Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ένα flashback στους ντόπιους υποψήφιους για την περιφέρεια και τι ψήφους πήραν στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές του 2014.
Πρώτη δύναμη στον Δήμο Κισάμου ήταν ο κ. Αρναουάκης με 48.1% και ακολούθησε ο κ Τσόκας με 23.4%
Από τον συνδυασμό "ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ" του κ. Αρναουτάκη υποψήφιοι ήταν 3 Κισαμίτες, με τον Σημανδηράκη Παναγιώτη να παίρνει 5.888 ψήφους (2.561 στον Δ. Κισάμου) και να έρχεται 3ος, ο Βεστάκης Νίκος με 3.534 ψήφους (752 στον Δ. Κισάμου) 10ος, και η Μπικάκη -Παπαδάκη Μαρία με 2.309 ψήφους (1291 στον Δ. Κισάμου) 14η.
Από τον συνδυασμό του " ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" του κ. Τσόκα υποψήφιοι ήταν οι Κονταξάκης Γεώργιος που πήρε 5.143 ψήφους (906 στον Δ. Κισάμου)2ος στο σύνολο,  Σημαντηράκης Μάρκος 2.110 ψήφους (493 στον Δ. Κισάμου) 4ος, Τσοντάκης Χρήστος 1.112 ψήφους (485 στον Δ. Κισάμου) 16ος.
Από τον συνδυασμό "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ" του κ. Κριτσωτάκη υποψήφιος ήταν ο Ψωματάκης Εμμανουήλ 974 ψήφους (674 στον Δ. Κισάμου)
Και από την "ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ" η Κατζουράκη Δομινίκη 529 ψήφους (173 στον Δ. Κισάμου)
Φέτος έχουμε και νέο αίμα και παλιό...
Με τον Αρναουτάκη κατεβαίνουν οι Παρτσαλάκης Αντώνης και η Πόπη Καπετανάκη -Μαρτσάκη, με τον Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρο, οι Κονταξάκης Γιώργος, Τσοντάκης Χρήστος και Χαιρετάκης Δημήτρης, και με την Λαϊκή Συσπείρωση η Κατζουράκη Δομινίκη.
Καλή  συνέχεια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: