Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες της Κισάμου, ότι αποφασίσαμε σε αυτές τις εκλογές, να μην προχωρήσουμε στο άνοιγμα ενός εκλογικού κέντρου και απλά για την εξυπηρέτηση των δημοτών να έχουμε ένα μικρό χώρο, για λίγες ημέρες, για να διαθέτουμε το προεκλογικό μας υλικό. Ο χώρος αυτός θα είναι επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, παραπλεύρως του 1ου Γυμνασίου Κισάμου και θα είναι ανοικτός από την Δευτέρα 20/5/2019.
Άλλωστε, η επαφή και η επικοινωνία με τον κόσμο γίνεται καθημερινά, ενώ για την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 4 ανοικτές συγκεντρώσεις, όπου θα μιλήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργος Μυλωνάκης.
Οι συγκεντρώσεις αυτές θα είναι:
1. Την Δευτέρα 20/5/2019 και ώρα 20:30 στον Δραπανιά
2. Την Τετάρτη 22/5/2019 και ώρα 20:30 Στο Έλος
3. Την Πέμπτη 23/5/2019 και ώρα 20:30 η κεντρική ομιλία στην Κίσαμο στην Πλ. Τζανακάκη(Μουσείου)
4. Την Παρασκευή 24/5/2019 και ώρα 20:30 στον Πλάτανο
Τα έξοδα που θα είχε ένα εκλογικό κέντρο, όπως και μια μεγάλη διαφημιστική προβολή στα ΜΜΕ, αποφασίσαμε ως συνδυασμός, συμβολικά, να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, που επιτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο, το οποίο αφορά πολλούς κατοίκους του δήμου μας. Πρόκειται για μια δομή που σε άλλες περιοχές τον λειτουργούν οι ίδιοι οι δήμοι και αποτελεί δέσμευσή μας ότι εφόσον εκλεγούμε δημοτική αρχή θα την στηρίξουμε έμπρακτα και ουσιαστικά.
Εκ του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: