Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Σήμερα Σάββατο θα γίνει η κατάθεση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του νομού Χανίων στο Πρωτοδικείο, στις 12 μμ από τους:
- Νίκο Βουρλάκη, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Χανίων
- Δημήτρη Ανθούση, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Πλατανιά
- Νικήτα Μελισσάκη, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Αποκορώνου
- Γιώργο Φραγκιουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Κισσάμου
- Γιώργο Γεωργιλάκη, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Καντάνου-Σελίνου
Ως και τότε θα περιμένουμε να μάθουμε όλους τους υποψηφίους της Λαϊκής συσπείρωσης που να θυμίσω είχαν μείνει μόλις 25 μετά την αποχώρηση του Αναγνωστάκη Ζαχαρία και Αναγνωστάκη Μανώλη. Φυσικά έχουν αντικατασταθεί...
Ανδρονικάκης Ανδρέας- Ανδρουλάκης Εμμ- Ανουσάκη Μαρία- Βασιλειάδης Γιωρ.- Βασιλειάδης Χρήστος-Βεργεράκης Γιάννης-Γαροφαλάκη Κωστούλα- Δαρατσιανός Φώτιος-Δημητρουλάκη Τσατσαρωνάκη Ειρήνη- Δημουλά Αικατερίνη- Καντζιλίδη Αναστασία- Μπερτίου Μάρθα- Κουτσουνάκη Δέσποινα-Κριτσιωπής Ασημάκης- Μαρτσάκης Δημήτριος- Ξανθουδάκης Δημήτριος- Σάμπα Ελένη-Σκανδαλάκη Μαρία- Σκευάκης Ελευθ- Σκυλουράκης Γιώργος- Τζιρτζιλάκης Κυριάκος-Τσουρουνάκης Σοφοκλής- Φαντάκης Μιχάλης- Χαραλαμπάκη Ευανθία- Ψαράκη Όλγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: