Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ

 Είναι αλήθεια ότι σχεδόν όλες οι ανακοινώσεις υποψηφιότητας στην Κίσαμο, είναι πάνω κάτω το ίδιο μοτίβο ...λείπει το διαφορετικό. Χθες είχαμε μια πρωτότυπη ανακοίνωση, σήμερα μια ακόμη...
-Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλό προεκλογικό αγώνα, με υπευθυνότητα και ρεαλισμό, να αποδείξουμε στους ψηφοφόρους της Κισάμου ότι διαθέτουμε πολιτικό πολιτισμό, να σεβαστούμε τις δημοκρατικές διαδικασίες και ο ένας τον άλλο.... γράφει στην σελίδα του ο Μιχάλης Θεοδωρογλάκης.
Μάλιστα στην σελίδα του του ευχήθηκε και ο παλαιότερος δήμαρχος της πόλης, ο Αντώνης Σχετάκης,- όλο και κάτι θα ξέρει- που επεσήμανε ότι τον θεωρεί απαραίτητο στο νέο Δ.Σ του Δήμου.
Πολυπράγμων ο Μιχάλης έχει αποδείξει οτι μπορεί να προσφέρει είναι χρόνια με τον Γιώργο Μυλωνάκη και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, από την μεριά μας του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: