Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συνεχίζει την καταπληκτική της πορεία η ομάδα μπάσκετ ΜΙΝΙ του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και ύστερα από πέντε (5) αγωνιστικές προχωράει αήττητη στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΣ Χανίων με σκορ 61-21. Βασισμένη στην καλή άμυνα και τα υψηλά επίπεδα ευστοχίας δίκαια η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου έφτασε στην νίκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι για την ομάδα της Κισάμου συμμετείχαν δέκα πέντε (15) παίχτες εκ των οποίων οι τέσσερις(4) ήταν κοπέλες βάζοντας τα θεμέλια για την εξέλιξη και για μπάσκετ κοριτσιών. Για την ομάδα μας συμμετείχαν:   
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ  ΙΩΣΗΦ, ΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΑΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ
Το blog συγχαίρει τα παιδιά και δίνει τα εύσημα στις προπονήτριες της ομάδος που αθόρυβα έχουν καταφέρει σχεδόν το ακατόρθωτο!! Μπράβο στην Μαρία Χριστοφοράκη και Πέπη Λουκάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: