Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το γεγονός είναι  μεγάλο... θα έλθουν στην Κίσαμο 1.700.000 ε για να κάνουμε ένα γενικό αναμάζωμα στην πόλη σε κάμποσους δρόμους που υπάρχουν μαγαζιά. Μπράβο σε όσους εργάστηκαν... και εγώ ξέρω ποιοι πίστεψαν στο έργο και ποιοι περπάτησαν στους δρόμους, ποιοι έπεισαν τα 50-55 μαγαζιά για να υπογράψουν την ιδέα. Μια ιδέα που έγινε τελικά πραγματικότητα, αν και μόνο κάτι λίγοι την πίστεψαν στην αρχή.. και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι. Φυσικά η επιτυχία δεν χωρίζεται, ούτε μπορεί καθένας να πάρει το ποσοστό του και να πανηγυρίζει ανάλογα... είναι της πόλης.
Ενδεχομένως να μην περπατήσει, ενδεχομένως να είναι προεκλογικό κολπάκι της κυβέρνησης που ενέκρινε κάτι 7 μέρες πριν από τις εκλογές, σίγουρα όμως είναι επιτυχία και πρέπει να γιορταστεί.
΄
Υ.Σ Η σαμπάνια έκανε μπουμ; Πετάχτηκε ο φελλός;
Κάτι λεπτομέρειες με στεναχωρούν αλλά ποιος θα τις θυμάται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: