Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2019

Η Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου ημέρα κατά την οποία γεννήθηκε ο ιδρυτής μας, Ερρίκος Ντινάν το 1828.
Φέτος επιδιώκουμε να διευρύνουμε την κατανόηση του κοινού για το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού σε παγκόσμιο επίπεδο υπογραμμίζοντας την ποικιλομορφία του έργου μας και την καθολικότητα της προσέγγισής μας. Θα χρησιμοποιήσουμε μια απλή φράση για αναδείξουμε όλο αυτό. Η φράση-ερώτηση που θα σας ζητήσουμε να μας απαντήσετε είναι:
- ΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ;
Το τοπικό τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει μια δράση συνάντησης και επικοινωνίας την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 6 το απόγευμα σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Η δράση αυτή θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ. Ελάτε να σας παρουσιάσουμε τις δράσεις μας, να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να σας εξηγήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού, να σας δώσουμε ένα μικρό συμβολικό δωράκι, και φυσικά να απαντήσετε στην ερώτηση μας: 
-ΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ; 
Αλήθεια εσείς τι αγαπάτε στον Ερυθρό Σταυρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: