Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Υπεγράφη την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναούτακη Σταύρου και του Δημάρχου Κισσάμου, Θεόδωρου Σταθάκη, για την δημοπράτηση του έργου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, Δ.Ε. ΚΙΣΑΜΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ προϋπολογισμού 160 χιλιάδων ευρώ με Φ.Π.Α.
Σκοπός και αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Σχολείου τόσο για τη διεξαγωγή των μαθημάτων φυσικής αγωγής όσο και για την γενικότερη λειτουργικότητα του σχολείου εντός και εκτός του σχολικού ωραρίου.
Εκφράζουμε τις θέρμες μας ευχαριστίες, στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου κ. Μπατουδάκη Μιχαήλ, στο Σύλλογο Διδασκόντων, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ, στον Πρόεδρο της Α/Θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κουφάκη Μιχαήλ και τα μέλη της, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη Απόστολο, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Κισάμου κ. Χαιρετάκη Κωνσταντίνο (τοπογράφο μηχανικό), που ενστερνίστηκαν την αναγκαιότητα και υλοποίησαν την μελέτη του έργου.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την αποδοχή του αιτήματος και την τελική χρηματοδότηση του έργου.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: