Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο αθλητής Γιώργος Πόπα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου κέρδισε την πρώτη θέση στα 800m με χρόνο 1.55' και πρώτη θέση στην σκυτάλη 4 x 400m με χρόνο 3.19' στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στα Τρίκαλα.
Ο Γιώργος Πόπα όπου είναι φοιτητής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων αγωνίζεται με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και με την ΓΕΑ Τρικάλων με σχέση 50-50. 

Καλή εμφάνιση και στο Διασυλλογικό Κρήτης Ανδρών – Γυναικών  στο Ηράκλειο το Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Για την ομάδα της Κισάμου από τους αθλητές Αμπουχάνη Στέλλα όπου κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 18.70 μέτρα στην δισκοβολία γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Αμπουχάνη ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στο άθλημα της δισκοβολίας και τον Μαργαριτάκη Ιάκωβο όπου κατέλαβε την 25η θέση με επίδοση 25.57'' στα 200 μέτρα ανδρών σε σύνολο 31 συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: