Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δημοτικό συμβούλιο είχαμε την Κυριακή το βράδυ ... μάλιστα ψηφίστηκε  ο προϋπολογισμός που φέτος θα είναι αυξημένος εξαιτίας της αποδοχής των χρηματοδοτήσεων του προγράμματος "Φιλόδημος" του υπουργείου Εσωτερικών, κοντά στα 16.000.000 εκατομμύρια ευρώ και αυξημένος κατά 3 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν του 2018. Όπως επεσήμανε και ο δήμαρχος κ. Σταθάκης "Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Δήμος Κισάμου είναι ο πρώτος δήμος που ψηφίζει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, μάλιστα με έγκριση του "Παρατηρητηρίου". Έχει γίνει τεράστια δουλειά από την Οικονομική μας Υπηρεσία, τον προϊστάμενο, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες  και ο Δήμος θα λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου με το νέο προϋπολογισμό".
Αυτά και επειδή είμαι κοντολαίμης θα πω οτι στο συγκεκριμένο Δημοτικό συμβούλιο αυτό που ήταν απο τα σπουδαιότερα, παραβρέθηκαν απο τους 27 εκλεγμένους μας μόνο οι 15, με μόλις ένα απο την αντιπολίτευση. Δεν ξέρω αν αυτό θέλει ο δήμος και η αντιπολίτευση αλλά αυτό λέγεται κατάντια. 
Βέβαια με πιάνει το συναισθηματικό μου και δεν γράψω τα ονόματα που ή δεν παραβρέθηκαν, αλλά σιγά την δυσκολία, θα τα βρείτε εύκολα στην διαύγεια. Κρίμα γιατί μερικοί έχουν ξεχάσει κατά που πέφτει η αίθουσα συνεδριάσεων και υπολογίζω οτι κάποιοι απο αυτούς θα μας ξαναζητήσουν την ψήφο μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: